logo gsf

youtube: @genofoto

 

 

CATALÀ

Sóc fotògrafa i escalo: escalo en artificial i en solitari. No tinc pressa quan escalo, fins i tot, ho reconec, sóc molt lenta perquè gaudeixo de cada centímetre escalat, de cada moment passat a les parets, de les nits dins l'hamaca, de la natura que m'envolta (roca, fauna, flora), dels canvis de la meteo… No faig cap cursa contra res ni ningú. La meua escalada és, per a mi, l'expressió més endèmica del sentiment de llibertat. Tampoc busco fer cap proesa, només anhelo llibertat, pau i gaudir del present i de la natura. Escalo i faig fotos esperant que agradin, que puguin transmetre la llibertat que experimento mentre sóc a la paret i fotografio; que la gent en mirar-les, pugui sentir la pau, la llibertat, la bellesa de tot el que m'envolta. L'escalada artificial és molt més que escalar: és tot un món que cert inclou escalar, però una escalada envoltada de preparacions llargues, de desenes i desenes de quilos de material que cal portar, de manipulació de cordes i petates… però sobretot de llibertat, moltíssima llibertat.

 

FRANÇAIS

Je suis photographe et je grimpe: escalade artificielle et en solitaire. Je ne suis absolument pas pressée lorsque je grimpe, et même, je le reconnais, je suis lente, parque je savoure chaque centimètre grimpé, chaque instant passé en paroi, chaque nuit dans le portaledge, ainsi que de la nature qui m'entoure (rocher, faune, flore) et des changements de la météo… Je ne fais la course contre personne ni contre rien. Mon escalade est simplement l'expression endémique du sentiment de liberté. je ne cherche pas non plus à faire des prouesses; j'aspire tout simplement à la liberté, la paix et savourer l'instant présent et la nature. Je grimpe et prends des photos, en espérant que ces photos plaisent et puissent transmettre la liberté que j'expérimente lorsque je suis en paroi et photographie. L'escalade artificielle est bien plus que seulement grimper: tout un monde qui inclue une escalade entourée de longues préparations, de dizaines de kilos de matériel qu'il faut porter, de manipulations de cordes…. mais surtout de liberté, beaucoup de liberté.

 

ENGLISH

I'm a photographer and i climb: I soloaidclimb. I'm absolutely not stressed when i climb, and, i admit, i'm really slow, because i just enjoy every single centimetre i climb, every single instant i spend on the wall, every night on the portaledge, the nature that surrounds me (rock, fauna, flora), and the weather changes… I don't run, there is no competition with anyone and nothing; my climbing is just the deep expression of some freedom, i don't search for some big archievement; i simply aim for freedom, peace and enjoying the here and now. I climb and take pictures, willing this photography will be appreciate and will be able to transmit this freedom i feel while i'm on the wall. Aidclimbing is far more than just climbing: days and days of preparation, kilos and kilos of gear you have to carry, dealing with ropes, haulbags… and most of all freedom, a lot of freedom.

 

CASTELLANO

Soy fotógrafa y escalo: escalo en artificial y en solitario. No tengo prisas cuando escalo, hasta, lo reconozco, soy muy lenta porque disfruto de cada centímetro escadalo, de cada momento pasado en las paredes, de las noches dentro de la hamaca, de la naturaleza que me rodea (roca, fauna, flora), de los cambios del tiempo... No estoy competición con nadie ni contra nada. La escalada es, para mí, la expresión endémida del sentimiento de libertad. Tampoco busco hacer ninguna proeza, sólo anhelo libertad, paz y disfrutar del presente y de la naturaleza. Escalo y saco fotos esperando que gusten, que puedan transmitir la libertad que experimento mientras estoy en la pared; que la gente, cuando las mire, pueda sentir la paz, la libertad, la belleza de todo lo que me rodea. La escalada artificial es mucho más que escalar: es un mundo mucho más ámplio que incluye, por supuesto, la escalada, pero una escalada a la que se le añaden largas preparaciones, decenas y decenas de quilos de material que hay que portear, manipulaciones de cuerdas y petates... pero sobre todo libertad, muchísima libertad.

 

  • material d'escalada / climbing gear
    kouba    ocun  totem  adventuremenu